Servicii

De la proiectare, până la instalare…

Punem la dispozitia clientilor o experienta de aproape 30 de ani, experienta ce ne ajuta sa alegem impreuna cea mai buna varianta de constructie,  de instalare sau forma a designului. Specialisti in domeniul productiei publicitare oferim un serviciu complet.

Proiectare reclame
Instalare reclame 
Service/ Mentenanta
Prelucrare CNC
Sudura Aluminiu
Prelucrare Laser
Print Indoor
Print Outdoor

Proiectare & design

reclame

Perfectiunea unui proiect consta in proiectare minutioasa si atenta, in buna cunoastere a materialelor specifice domeniului si a modului in care acestea se prelucreaza si/sau combina. Insa mai important de atat, sta in experienta indelungata in dezvoltarea de proiecte similare.

Vector

Cunoasterea elementelor vectoriale in domeniul productie reprezinta un element de baza, fiind forma de design ce sta la baza fiecarei proceduri de taiere.

Imagine

Calitatea unui print se realizeaza atat cu imagini de calitatea superioara, cat si cu echipamente de ultima generatie.

Servicii

Instalare reclame publicitare

Pentru toate produsele executate realizam serviciul de instalare, atat cu logistica si echipa proprie, cat si prin parteneriate de lunga durata cu echipe de alpinisti utilitate.

Stim ca atunci cand mergi la o instalare trebuie sa ai tot ce iti trebuie la tine si de aceea rata de succes a instalarilor este una ridicata.

Servicii

Service si Mentenanta

 

Pentru toate proiectele asiguram garantie de buna executie si mentenanta in timp, spre a remedia eventualele deficiente ce pot aparea pe durata de utilizare a produselor.

Insa serviciile noastre se adreseaza si celor de doresc:

 

Inlocuirea printului

Ai o caseta luminoasa sau un panou al carui suport/cadru este in perfecta stare si doresti o noua imagine pe aceasta/acesta.

Schimbare iluminare LED

Reclama nu mai lumineaza asa puternic precum ti-ai dori. Costurile de inlocuire a instalatiei de iluminare sunt mici, avand in vedere cu cat va prelungi durata de viata a reclamei luminoase.

Produs deteriorat

Ca urmare a unor factori mecanici, de regula, pot aparea avarii tehnice la produsele publicitare, ce pot fi remediate prin inlocuirea modulului afectat.

Servicii

Prelucrare CNC

Precizia executiei este una ridicata, oferindu-ne astfel posibilitatea sa respectam cu exactitate formele logo-urilor solicitate, existand o gama variata de materiale destinate prelucrarii mecanice CNC. De la tabla aluminiu sau pvc rigid, utilizate in general pentru litere volumetrice construite, la lemn si plexiglass, taierea si frezarea CNC confera un plus de eleganta si de precizie in executie.

Servicii

Gravare/ Taiere Laser

Destinat in special pentru materialele plastice, acesta permite decuparea/ prelucrarea/ gravarea la dimensiuni foarte mici, respectand detalii cu precizie crescuta. In general se folosesc urmatoarele materiale: plexiglass, abs auriu/ argintiu/ colorat, lemn.

Servicii

Print indoor si outdoor

Rezistenta sporita in timp, datorita tehnologiei EcoSolvent. Autocolantele printate sunt laminate mat/lucios pentru rezistenta mecanica. Gama de materiale de print este una variata, din care mentionam urmatoarele: autocolante standard, one way vision, tapet, mesh, banner, roll-up, hartie afise, etc…

Solicită un serviciu acum!

Adresa

Timisoara, Str. Rascoala din 1907, nr 9

Telefon

0722 639 733

Program L-V

09.00 – 17.00

1 + 2 =