Despre noi

Am început producția de materiale publicitare în 1995, fiind în prezent una din firmele consacrate în domeniu. Permanent am reușit să ne adaptăm cerințelor pieței prin investiții  în echipamente și în personal calificat.

Principii pentru parteneriate durabile

Integritate

Ne comportăm cu cel mai înalt nivel de integritate, onestitate și transparență în toate interacțiunile cu clienții, partenerii și membrii echipei.

Excelență

Ne străduim să atingem excelența în fiecare proiect pe care îl realizăm, urmărind să depășim așteptările clienților și să oferim soluții care au un impact semnificativ.

Inovație

Acceptăm inovația și căutăm în permanență abordări creative pentru a rezolva provocări complexe, menținându-ne în fruntea mediului de afaceri dinamic.

Colaborare

Credem în puterea colaborării, atât în cadrul echipei noastre, cât și cu clienții noștri. Prin încurajarea comunicării deschise și a muncii în echipă, obținem rezultate mai bune împreună.

Abordarea noastră

Consolidarea succesului dumneavoastră prin soluții personalizate

Căutăm să găsim soluții personalizate fiecărei cerințe, aplicând cunoștiințele acumulate, adaptate la tehnologiile actuale.

Înțelegem individualitatea fiecărei situații, cu oportunitățile și provocările sale specifice. Abordarea noastră este axată pe înțelegerea profundă a nevoilor, obiectivelor și obstacolelor specifice.

 

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Trimite un CV pe adresa [email protected] și te vom contacta în scurt timp. Mai multe informații se pot solicita telefonic 0722 639 733 de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 17.00.

 

Tehnician reclame

Experiență minim 1 an

Designer

Vectorial Corel Draw

Reprezentant vânzări

Cu experiență în domeniu