Casete luminoase.

Simplă față sau console…

Asa am putea incepe o prima clasificare clasica a acestora, avand in vedere amplasarea pe perete. Insa aceasta categorie de produse este una cu lunga traditie, iar mai nou, datorita solutiilor inovative de prelucrare, iluminare, print sau profile speciale, este una complexa si frumoasa.

Simpla fata
Prindere in consola
Casete de meniu
Iluminare selectiva
LedBox Slim
Casete XXL
Prolight
Casete textil

Culori vibrante si forme precise

Datorita tehnologie de printare de ultimă generație ce permite moduri de printare adaptate pentru suport iluminat, reusim sa asiguram culori puternice si rezistente, iar atunci cand trebuie executate forme atipice, acestea se decupeaza/ realizeaza cu echipament de prelucrare mecanica CNC si cu Laser CO2.

.

Forme clasice

Suntem in stransa relatie cu principalii furnizori de profile destinate productie de casete luminoase, astfel incat putem sa oferim solutii adaptate la necesitatile fiecarui client, fie ca este vorba de marime, prindere, sau anumite detalii tehnice.

Custom made

Frecvent primim solicitare de executie casete luminoase in concordanta cu logo-urile clientilor, fiecare fiind cu specificatii si forme particulare. Impreuna gasim varianta de executie care garanteaza aspectul dorit, tinand cont de rezinstena in timp si impactul dorit.

Servicii

Instalare reclame publicitare

Pentru toate produsele executate realizam serviciul de instalare, atat cu logistica si echipa proprie, cat si prin parteneriate de lunga durata cu echipe de alpinisti utilitate.

Stim ca atunci cand mergi la o instalare trebuie sa ai tot ce iti trebuie la tine si de aceea rata de succes a instalarilor este una ridicata.

Servicii

Service si Mentenanta

 

Pentru toate proiectele asiguram garantie de buna executie si mentenanta in timp, spre a remedia eventualele deficiente ce pot aparea pe durata de utilizare a produselor.

Insa serviciile noastre se adreseaza si celor de doresc:

 

Inlocuirea printului

Ai o caseta luminoasa sau un panou al carui suport/cadru este in perfecta stare si doresti o noua imagine pe aceasta/acesta.

Schimbare iluminare LED

Reclama nu mai lumineaza asa puternic precum ti-ai dori. Costurile de inlocuire a instalatiei de iluminare sunt mici, avand in vedere cu cat va prelungi durata de viata a reclamei luminoase.

Produs deteriorat

Ca urmare a unor factori mecanici, de regula, pot aparea avarii tehnice la produsele publicitare, ce pot fi remediate prin inlocuirea modulului afectat.

Servicii

Prelucrare CNC

Precizia executiei este una ridicata, oferindu-ne astfel posibilitatea sa respectam cu exactitate formele logo-urilor solicitate, existand o gama variata de materiale destinate prelucrarii mecanice CNC. De la tabla aluminiu sau pvc rigid, utilizate in general pentru litere volumetrice construite, la lemn si plexiglass, taierea si frezarea CNC confera un plus de eleganta si de precizie in executie.

Servicii

Gravare/ Taiere Laser

Destinat in special pentru materialele plastice, acesta permite decuparea/ prelucrarea/ gravarea la dimensiuni foarte mici, respectand detalii cu precizie crescuta. In general se folosesc urmatoarele materiale: plexiglass, abs auriu/ argintiu/ colorat, lemn.

Servicii

Print indoor si outdoor

Rezistenta sporita in timp, datorita tehnologiei EcoSolvent. Autocolantele printate sunt laminate mat/lucios pentru rezistenta mecanica. Gama de materiale de print este una variata, din care mentionam urmatoarele: autocolante standard, one way vision, tapet, mesh, banner, roll-up, hartie afise, etc…

Solicită un serviciu acum!

Adresa

Timisoara, Str. Rascoala din 1907, nr 9

Telefon

0722 639 733

Program L-V

09.00 – 17.00

14 + 12 =