Acasa Bond Compozit (PVC+Al)
  • Caseta Luminoasa din Alucobond - Be in Time - Iulius Mall Timisoara
  • Firma Luminoasa Alcubond

Casete luminoase din Alucobond® si Dibond®

Casetele luminoase din materiale compozite de tip bond fac parte din categoria premium, si va ofera un aspect deosebit, cu iluminare selectiva pe litere sau sigla. Din punct de vedere constructiv acest tip de semnalizare poate fi produs din diverse structuri metalice, pe care se placheaza materialul compozit decupat computerizat si plexicul decorat sau colorat in masa pentru o iluminare perfecta. Optional, se pot aplica litere din plexiglas de diferite grosimi, care sa ofere un aspect de volumetrie.

Eficienta casetelor luminoase

Conform unui studiu recent asupra eficientei promovarii outdoor reclamele luminoase s-au dovedit cel mai eficient element in promovarea imaginii. Firmele luminoase au un rol foarte mare in atragerea atentiei clientilor.

Vizualizati mai jos cateva dintre lucrarile noastre de referinta, din categoria casetelor luminoase dibond. Va punem la dispozitie cunostintele noastre acumulate in peste 16 ani de activitate si va oferim experienta noastra in aplicarea celor mai noi tehnologii in materie de iluminare economica, folosind doar materiale de inalta calitate, special concepute pentru productia casetelor luminoase si aprobate de toate reglementarile din Uniunea Europeana.
Experienta noastra

Iesiti in evidenta pe timp de noapte...

Profitati de avantajele unei firme luminoase pentru a atrage atentia si a comunica brandul dumneavoastra. O caseta luminoasa de bond poate avea diferite forme si dimensiuni, si se poate personaliza cu diferite imagini tiparite si culori vii folosind folii profesionale cu efect de translucenta. Oferim o atentie deosebita in productia unei casete luminoase pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un produs premium, cu finisaje de exceptie.

Incepand de la consilierea in alegerea tipului de caseta luminoasa potrivit spatiului dvs, continuand cu designul grafic oferit de specialistii nostri si pana la montajul casetei va oferim un set de servicii ireprosabile.