Acasa Unipol
  • Montaj unipol pltaforma industriala Incontro - Timisoara
  • Casete luminoase de tip unipol - Profi Food Romania

Casete luminoase de tip Unipol

Casetele luminoase unipol reprezinta o lucrare de semnalistica complexa, ce au la baza un picior de sustinere solid, pe care se monteaza intreaga structura ce sustine caseta luminoasa. Sunt eficiente in spatii cu deschidere larga cum ar fi parcarile de supermarket, zonele industriale, sau in afara oraselor in dreptul soselelor. Casetele luminoase de tip unipole au un impact vizual puternic si se fac remarcate de la distante foarte mari, de pana la 300 metri. Constructiv acest tip de reclame poate fi produs din diverse profile speciale, cu precadere din aluminiu, din diverse structuri metalice, sau integral din materiale dedicate industriei publicitare cum ar fi plexicul, panourile composite de bond sau polyplan.

Eficienta casetelor luminoase unipol

Conform unui studiu recent asupra eficientei casetelor luminoase de tip Unipol, cu cat inaltimea lor este mai mare cu atat vizibilitatea reclamei este mai eficienta si are un rol foarte important in atragerea atentiei targetului tinta.

Vizualizati mai jos cateva dintre lucrarile noastre din categoria casetelor luminoase unipol. Va punem la dispozitie cunostintele noastre acumulate in peste 16 ani de activitate si va oferim experienta noastra in aplicarea celor mai noi tehnologii in materie de iluminare economica, folosind doar materiale de inalta calitate, special concepute pentru productia casetelor luminoase si aprobate de toate reglementarile din Uniunea Europeana.
Experienta noastra

Iesiti in evidenta pe timp de noapte...

Profitati de avantajele unei firme luminoase pentru a atrage atentia si a comunica brandul dumneavoastra. O caseta luminoasa Unipol poate avea diferite forme si dimensiuni, si se poate personaliza prin diferite metode de printare, in culori vii, folosind materiale profesionale cu efect de translucenta. Oferim o atentie deosebita in productia unei casete luminoase pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un produs premium, cu finisaje de exceptie.

Incepand de la consilierea in alegerea tipului de caseta luminoasa potrivit spatiului dvs, continuand cu designul grafic oferit de specialistii nostri si pana la montajul casetei va oferim un set de servicii ireprosabile.