Acasa Profil Aluminiu + Plexic
  • image
  • Casete luminoase cu fete de plexic ultralucios
  • image
  • image
  • image
  • image

Casete luminoase din profil de aluminiu si Plexiglas ®

Casetele luminoase din plexic sunt cele mai raspandite si ofera un aspect premium, datorita proprietatilor speciale ale plexicului. De obicei cu un profil special din aluminiu cu sudura in gaz protector, casetele luminoase din plexic va ofera o solutie pe termen lung, cu durata de viata de pana la 10-15 ani. Aceste elemente de signalistica sunt folosite cu succes si la interior si ofera un impact vizual puternic atat in timpul zilei cat si pe timp de noapte. Din punct de vedere constructiv acest tip de semnalizare poate fi produs din diverse profile speciale, cu precadere din aluminiu, din diverse structuri metalice, sau integral din plexiglas.

Eficienta casetelor luminoase

Conform unui studiu recent asupra eficientei promovarii outdoor reclamele luminoase s-au dovedit cel mai eficient element in promovarea imaginii. Reclamele luminoase au un rol foarte mare in atragerea atentiei clientilor.

Vizualizati mai jos cateva dintre lucrarile noastre de referinta, din categoria casetelor luminoase din plexic. Va punem la dispozitie cunostintele noastre acumulate in peste 16 ani de activitate si va oferim experienta noastra in aplicarea celor mai noi tehnologii in materie de iluminare economica, folosind doar materiale de inalta calitate, special concepute pentru productia casetelor luminoase si aprobate de toate reglementarile din Uniunea Europeana.
Experienta noastra

Iesiti in evidenta pe timp de noapte...

Profitati de avantajele unei firme luminoase pentru a atrage atentia si a comunica brandul dumneavoastra. O caseta luminoasa din styplex poate avea diferite forme si dimensiuni, si se poate inscriptiona cu autocolant printat si culori vii folosind folii profesionale cu efect de translucenta. Oferim o atentie deosebita in productia unei casete luminoase pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un produs premium, cu finisaje de exceptie.

Incepand de la consilierea in alegerea tipului de caseta luminoasa potrivit spatiului dvs, continuand cu designul grafic oferit de specialistii nostri si pana la montajul casetei va oferim un set de servicii ireprosabile.

Plexiglas-ul

Plexiglas-ul ste unul dintre cele mai spectaculoase si versatile materiale plastice din lume si a revolutionat industria publicitara. Acest material mai este cunoscut si sub urmatoarele denumiri: plexic, stiplex, pmma, plexiglass, polimetacrilat de metil, marcryl, palglas, palram, acril, acrylic, sticla acrilica, styplex, perspex, lucite,termoplastic transparent, methyl methacrylate, perclax, optix, plaskolite